WAT IS EEN SURFCAMP?

Een surfcamp is een plek waar je overnacht en leert surfen. Het overnachting type kan varieren van een tentenkamp tot een luxe hotel. Een kenmerk van een surfcamp is dat het er heel gezellig is. Als iedereen namelijk bezig is met iets leuks, geeft dit vaak een bijzondere dynamiek. Je leert ook makkelijk nieuwe mensen kennen waarmee je vaak veel raakvlakken hebt. Niet voor niks is de surf vakantie naar een surf camp in in opmars. Het is ons doel om de leukste voor je aan te bieden.

Een aantal goede surfcamps

  Hoe oud zijn mensen op een surfcamp?

  Dit verschilt. Je hebt jongeren surfcamps zoals bijv  in Vlieland of Frankrijk. Je hebt ook volwassen surfcamps voor mensen die willen leren surfen. Zie hieronder een aantal populaire bestemmingen:

  En zie hier een idee van een leuk jongeren surfcamp op Vlieland

  Gaan er veel mensen alleen of kan je ook met meerdere

  Een surfcamp is zowel leuk om in je eentje naar toe te gaan als dat het leuk is om met vrienden heen te gaan

  Wat is er nog meer leuk?

  • Je bent op vakantie met leeftijdsgenoten die dezelfde passie delen
  • Je bent alleen maar buiten
  • Je ligt ontzettend veel in het water
  • Je pakt ontzettend veel golven
  • Je leert beter surfen van je mede reisgenoten en van de aanwezige surfcrew
  • Je eet en drinkt gezellig met z’n allen.
  • En als je even wat voor jezelf wilt doen, kan dat ook gewoon.
  • Wil je stappen, dan kan dat ook.

  En zo zijn er nog veel meer redenen waarom surfcamp zo goed en leuk zijn.

  Surfcamps aanbod

  In Europa heb je een ontzettend groot aanbod van surfcamps. Op Surf-vakanties.nl bieden we surfcamps waar je gegarandeerd plezier zult hebben, omdat ze op de hoogste kwaliteit leveren (locatie, surfles, eten, voorzieningen, et cetera).

  Surfcamp in andere landen:

  Surfcamp in Frankrijk

  Frankrijk is de meeste bezochte surfland voor Nederlanders en Belgen. Je vindt hier leuke surfcamps. Ze zijn vaak te vinden op een camping in de duinen. Dus vlakbij de golven. Maar soms ook in mooie vrijstaande villa. Kijk voor inspiratie op onze speciale pagina: Surfcamp in Frankrijk

  Surfcamp in Portugal

  In Portugal vind je ook ontzettend veel surfcamps. Duitse, Zweedse en uiteraard ook Nederlandse camps. Op een camping, zoals in Frankrijk of in een leuk surfhuis. Ontdek meer op: Surfcamp in Portugal.

  Surfcamp in Fuerteventura

  Een surfcamp in Fuerteventura betekent surfen in het Hawaii van Europa. Bij een eiland in de Atlantische Oceaan. Het is even wat verder vliegen. Maar het eilandgevoel en de golven maken dat meer dan goed.