Surf-vakanties.nl

Surf & Drive | Frankrijk

Surf & Drive

Roadtrip! Wat is er nu mooier dan te kunnen gaan en staan waar je maar wilt? We bieden een uniek concept aan: je stapt in Nederland of in België in de touringcar en stapt uit aan de surfappartementen in Moliets. Daar staat de campervan voor je klaar en je kunt direct vertrekken. Ontdek alle Franse, Spaanse en zelfs Portugese spots en slaap overal waar je maar wilt! De campervans zijn modern, goed onderhouden en volledig verzekerd!

Je reis begint bij aankomst in Moliets. Daar staat de crew je op te wachten en vertelt je alles wat je moet weten over de camper. Daarna is het volledig je eigen keuze waar je naartoe gaat. Uiteraard kan de crew je tips geven en vertellen waar op dat moment de beste golven breken. Je hebt een ongelimiteerd aantal kilometers die je mag rijden, dus zelfs Portugal is een optie!


 • Huur je eigen VW-camper
 • Modern en goed onderhouden
 • All risk verzekering
 • Surfgear inbegrepen
 • Vertrek vanuit Moliets
 • Ontdek alle surfspots in Frankrijk en Spanje!


Algemene informatie

Roadtrip

Altijd al gedroomd van een roadtrip langs de beste surf kust van Europa? Dan is de Surf & Drive iets voor jou! De moderne VW camper biedt plaats aan maximaal 2 personen en daarmee kun je overal gaan waar je maar wilt.

Geniet in alle vrijheid van jouw roadtrip langs de beste surfkust van Europa! Je stapt in Nederland of in België in de touringcar en stapt uit bij de SurfApartements in Moliets. Daar staat de campervan voor je klaar en je kunt direct vertrekken. Ontdek alle Franse, Spaanse en zelfs Portugese spots en slaap overal waar je maar wilt! De campervans zijn modern, goed onderhouden en volledig verzekerd!

Start in Moliets
Je reis begint bij aankomst in Moliets. Daar staat de crew je op te wachten en vertelt je alles wat je moet weten over de camper. Daarna is het volledig je eigen keuze waar je naartoe gaat. Uiteraard kan de crew je tips geven en vertellen waar op dat moment de beste golven breken. Je hebt een ongelimiteerd aantal kilometers die je mag rijden, dus zelfs Portugal is een optie!

Bij vertrek krijg je nog een overzicht met daarop de weers- en golfvoorspelling, daarbij geven we aan welke route wij zouden nemen die week. De crew is altijd te bereiken voor hulp en in geval van pech hebben we een 24/7 assistance bij alle campers!

Faciliteiten


Campervan

De 2p camper is de ideale manier om echt overal te gaan waar je maar wilt. Door het onopvallend uiterlijk zal niemand zien dat het een camper betreft en kun je ‘onder de radar’ kamperen. Deze compacte camper beschikt over een tweepersoonsbed en een keukenblok onder de achterklep. Je kunt er met maximaal twee personen in rijden en slapen en uiteraard is deze camper uitgerust met GPS, iPod-aansluiting en campingkit!

Veiligheid staat voorop, daarom zijn de campervans keurig onderhouden, allrisk verzekerd en in het onwaarschijnlijk geval van autopech hebben we ook een service geregeld! We stellen de eis dat de bestuurders van de campervans minimaal 21 jaar zijn.

Surfmateriaal

Zonder surfmateriaal is een echte roadtrip niet compleet, dus op het dak liggen de boards voor je klaar! In de Stormrider Guide vind je alle toffe surf- en campspots langs de kust die je weer gemakkelijk vindt met de GPS. Je kunt altijd vragen stellen en tips vragen aan de crew bij vertrek!


Camperkit

In de camper vind je een klein keukenblokje, veel opbergruimte en natuurlijk het bed. Je dient zelf kussen, overtrek en slaapzak/deken mee te nemen, het matras ligt er al in. De camperkit bestaat o.a. uit:

 • twee stoeltjes
 • tafel
 • borden, bekers, bestek
 • pannen en potten
 • kookgerei
 • stoffer en blik
 • twee gaspitten
 • Stormrider guide (surfgids)
 • GPS
 • Aux-kabel


Pakketten
7 dagen huur 2p-campervan (zat 14h – zat 10h)
Gebruik van surfgear
Surfblend t-shirt
Allrisk verzekering en 24/7 pech-hulp

Speciale voorwaarden:

– Chauffeur is minimaal 21 jaar, deelnemer minimaal 18 jaar

– Campervans vertrekken met volle tank en dienen vol ingeleverd te worden

– Er geldt een eigen risico van €500, -, deze is gelijk aan de waarborg


Elke vrijdag vertrekken onze bussen richting het zuiden. Gedurende de nacht reis je comfortabel in onze high-class touringcars naar de bestemming om daar op zaterdagochtend aan te komen. De volgende zaterdagavond vertrekt de bus weer naar huis en zal je dan na een terugreis door de nacht weer afzetten op de plaats waar je eerder bent opgestapt.

Opstapplaatsen zijn:

 • Utrecht
 • Rotterdam
 • Gent
 • Leuven
 • Antwerpen


We geven een tweetal voorbeeld routes, maar ter plaatse krijg je ook nog een ideale route waarbij we rekening houden met weer en golven. Let op: deze routes zijn NIET verplicht en je kunt dus gaan en staan waar je wilt!

1 week trip Culture & Surf
Moliets, Seignosse/Hossegor, Capbreton, Biarritz, San Sebastian, Zarautz, Bilbao, Anglet, Moliets

Frankrijk staat bekend om de beste golven in de zomer, Spanje voor de fantastische cultuur en de ‘fun waves’! Hier kun je goedkoop eten en drinken en een bruisend nachtleven verwachten. Denk aan de party van alle camps op dinsdag in San Sebastian! Deze route geeft je de mix van surf en cultuur en zorgt ervoor dat je je geen moment kunt vervelen.

1 week trip 100% surf (lege line-ups!)
Moliets, Saint-Girons, Biscarosse/Mimizan, Lacanau, Bordeaux, Seignosse/Hossegor, Moliets

Frankrijk krijgt absoluut de beste golven in de zomer! Daarom raden we deze route aan als je volledig voor de surf wilt gaan. Check de verschillende stranden tussen de dorpen en geniet eindeloos van quasi-lege spots en surf de beste golven alleen met je vrienden. Als je in de buurt bent, dan moet je even stoppen in Bordeaux. Mooie stad met veel prachtige gebouwen en een goed nachtleven. Eindig je reis in Hossegor op de bekende spots en een avond party op de boulevard.Je kunt overnachten op campings, aires de campingcar of wildkamperen. Wildkamperen wordt getolereerd op veel plaatsen, zo lang je er geen rotzooi van maakt en niet in een woonwijk staat. De crew geeft je graag tips & tricks bij vertrek en ook krijg je een update van de laatste voorspellingen van weer en golven!Data & Kosten

Prijzen

Augustus September
Personen Type Logement za 20 za 27 za 03 za 10 za 17
8 dagen 2 2-persoons camper €329 €329 €329 €269
1 2-persoons camper €569 €569 €569 €479
15 dagen 2 2-persoons camper €619 €619 €549 €479
1 2-persoons camper €1099 €619 €629 €909
22 dagen 2 2-persoons camper €899
1 2-persoons camper €1599

Boek hier

Boek Surf&Drive

Op dit moment is het nog niet mogelijk om direct via surf-vakanties.nl deze vakantie te boeken; je wordt door gelinkt. Daar vind je al de prijzen en verschillende opties en kun je een definitieve boeking maken.

Wanneer je nog vragen hebt, stuur ons dan een mailtje.

Kaart