Surf-vakanties.nl

Surfana Surfweekend Vlieland

Algemene info

Surfweekend naar Vlieland 21+

Wat gaan we allemaal doen?

Je arriveert vrijdagavond rond 20:30 op Vlieland. Wij halen je op bij de veerdienst en gaan vervolgens richting ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk waar je het weekend zal verblijven. Als de tenten ingericht zijn kunnen we gaan genieten van het eerste avondje op het eiland.

De volgende ochtend beginnen we met de eerste surfles. Na de surfles heb je de rest van de dag de mogelijkheid om zelf te surfen. De boards en wetsuits staan de gehele dag tot je beschikking. Je kunt ook een fiets huren en het eiland verkennen, wat je zelf wilt. ’s Avonds verzorgen we een heerlijke barbecue met biologisch vlees en wellicht een zelfgevangen zeebaars en hieraan voorafgaand een interessante surf-theorie les. Hierna verkennen we vervolgens het pittoreske dorp van Vlieland.

Zondagochtend bespreken we je ontwikkelingen zodat je weet waar je op moet letten tijdens de tweede surfles. Ook deze dag krijg je de gehele dag de mogelijkheid om zelf te surfen. Er zijn regelmatig coole optredens in Poppodium De Bolder op het kampeerterrein. Klik hier voor het programma en kijk of je favoriete artiest wellicht optreed in het weekend dat jij wilt komen surfen. Naast veel nieuw talent uit de Into The Great Wide Open stal hebben we afgelopen jaren ook genoten van al meer gevestigde namen als Chef Special, Miss Montreal, Douwe Bob en Typhoon!

Waar slapen we?

surfweekend-waar-slapen-weWe verblijven dit weekend in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Je kan zelf kiezen of je in een gedeeld huisje wilt slapen of in een tweepersoons tent. Al onze huisjes en tenten zijn voorzien van bedden en luxe matrassen. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

Wat is inbegrepen?

  • Verblijf in ons Surf Hostel
  • Welkomstdrankje
  • 2x 2,5 uur surfles
  • Gebruik board & wetsuit
  • Goede surf coaching
  • Barbecue op zaterdag
  • Een onvergetelijke ervaring!!
  • Surf-theorie les

Voor wie is deze surftrip?

Het Surfweekend is voor mensen die een weekend lang het leven van een surfer willen meemaken. Je ervaart de relaxedheid van het strand, de magie van het berijden van een golf en je leert een heleboel over de zee. Een super leuke en mooie ervaring! Je moet minimaal 21 jaar zijn om deel te nemen aan het Surfweekend!

Kosten & Data

Wat kost het Surfweekend?

Het Surfweekend op Vlieland kost €125,- per persoon. Dit is inclusief twee overnachtingen in ons Surf Hostel, twee surflessen, het hele weekend gebruik van board en wetsuit, een surf-theorie les, een barbecue op zaterdag en natuurlijk super veel gezelligheid!

Welke data kan je het surfweekend boeken?

Het Surfweekend kan geboekt worden in de maanden mei t/m september. Je kunt in ons boekingssysteem zien welke weekenden nog beschikbaar zijn.

Video

Boek nu

Als je geen boekingsformulier ziet, klik dan hier om die te openen.

Kaart