Surf-vakanties.nl

Kidskamp 8-12 jaar | Bloemendaal

Algemene info

Kan jij geen genoeg krijgen van het strand en de zee? En ben je tussen de 8 en 12 jaar? Kom dan naar het Surfana kidscamp op camping de Lakens! Tijdens dit te gekke zomerkamp gaan we elke dag surfen en doen we allerlei (water)sporten en spellen op het strand. Binnen no-time ben je een echte beachboy of –girl!

FAQ

Waarom Surfana kidscamp?

Bij dit surfcamp leer je in no-time supergoed surfen van de ervaren instructeurs van Surfschool Zandvoort. Daarnaast zorgen de begeleiders ervoor dat het je aan niets ontbreekt: Van surfsieraden maken tot strandjutten en van kreeftentikkertje spelen tot banana pancakes bakken: Ze staan altijd klaar om jou het meest gave zomerkamp van de zomer te bezorgen! Het is dus niet voor niets dat de meeste kinderen ieder jaar terugkomen naar dit gezellige camp, waar waterpret voorop staat!

Veiligheid en professionaliteit

Bij ons krijg je in kleine groepjes(maximaal 6 kids) surfles van gediplomeerde instructeurs die ook in het bezit zijn van een lifeguard diploma. Veiliger kan niet! Daarnaast werken we met kampbegeleiders die studeren aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan.

Meer vragen? Kijk dan op Surfana Zomerkampen

Kosten

Deze onwijs gave week kost €275,- Dit inclusief alles!

Het kamp is van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 en vrijdag is het een halve dag. De exacte programmatijd voor vrijdag wordt de week van te voren gecommuniceerd en zal zijn tussen 9:00 en 15:00.

Het kidscamp voor 2017 kan vanaf januari worden geboekt. Hieronder staan de verwachtte weken wanneer het kidscamp plaats zal vinden.

Zomervakantie 2017

Week 29 | 17 t/m 21 juli
Week 30 | 24 t/m 28 juli
Week 31 | 31 juli t/m 4 augustus
Week 32 | 7 t/m11 augustus
Week 33 | 14 t/m 18 augustus
Week 34 | 21 t/m 25 augustus
Week 35 | 28 augustus t/m 1 september

Meer informatie vind je op: Surfana Zomerkampen

Of neem contact op met Surfana via kidscamp@surfschoolzandvoort.nl of 06-30505460.

Incl/Excl

Elke dag beginnen we met een surfles, gevolgd door een lekkere en gezonde lunch. Daarna staat er onder andere beachvolleybal, bodyboarden, stand up paddle boarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen, slacklinen en surfsieraden maken op het programma. De hele dag door is er limo en water genoeg!

Dit Kidscamp is dus exclusief overnachting. Wil je blijven slapen? Dan hebben we een surfcamp van 11 t/m 14 jaar in Bloemendaal of een surfcamp vanaf 12 jaar op Vlieland.

Benieuwd hoe de hele week eruit ziet? Kijk dan eens hier. Of bekijk een supergaaf filmpje van vorig jaar

Video

Boek nu

Ja, ik wil deze zomer surfen met Surfana Kidscamp!

Wil je blijven slapen? Ga dan hier naar ons surfcamp van 11 tot 14 jaar.

Wil je er een vakantie van maken met het gezin? Dan kan je een mooie plek reserveren op camping de Lakens.

Kaart