Surf-vakanties.nl

Zomerkamp 14-17 jaar | Frankrijk

Algemene info

Zomerkamp Frankrijk 14-17 jaar

Test je surfskills op de mooie Franse golven!

Niets is natuurlijk leuker dan Vlieland, maar Frankrijk komt aardig in de buurt! Daarom organiseert Surfana Vlieland deze zomer een Surfcamp naar Frankrijk. Je leert veel over surfen en doet samen met de andere deelnemers veel leuke activiteiten. Deze kampweek is voor iedereen in de leeftijd van 13-16 jaar. Zowel voor beginnende surfers als de al wat gevorderden is dit de perfecte manier om het surfen goed onder de knie te krijgen!

Wat is het verschil met Nederland?

Onze visie voor een zo leuk mogelijk Surfcamp gaat natuurlijk ook mee naar Frankrijk. We gaan veel leuke activiteiten doen, we genieten van de natuur, van elkaars gezelligheid en komen als ontspannen surfers terug in Nederland. Tijdens deze surftrip zal de focus meer liggen op activiteiten op het strand. We willen natuurlijk optimaal genieten van het lekkere Zuid-Franse klimaat! Daarnaast zijn de golven wat uitdagender dan in onze Noordzee. Nog steeds erg goed om te leren surfen en de meer ervaren surfers kunnen next level gaan.

Wat is inbegrepen?

  • Elke dag surfles van gecertificeerde instructeurs
  • 3 maaltijden per dag
  • Royal Class Busvervoer
  • Verblijf op Surfcamp
  • Ervaren begeleiders
  • Gebruik Surf & Skate materiaal
  • Leuke activiteiten
  • Een onvergetelijke vakantie!!

Waar gaan we heen?

We organiseren deze topvakantie op Camping Les Cigales in Moliets-Plage. Moliets-Plage ligt aan de Zuid-Franse Atlantische kust ongeveer 100km zuidelijk van Bordeaux.

Omdat we zelf geen locatie hebben in Frankrijk, zijn we voor deze surftrip een samenwerking gestart met een bestaand Surfcamp. Zij faciliteren de locatie, het busvervoer en Nederlands sprekende surfinstructeurs (met kennis van de omgeving). Surfana Vlieland neemt haar ervaren kampbegeleiders mee en zorgt voor de organisatie en de Good Vibes. The best of both worlds!

Kosten & Data

Wat zijn de kosten voor dit te gekke Zomerkamp?

De prijs voor het Zomerkamp naar Frankrijk is €795,-. Dit is inclusief busreis, overnachtingen, drie maaltijden per dag, surflessen, begeleid surfen, activiteiten, kampeermaterialen en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

Wanneer wordt het Zomerkamp georganiseerd?

Dit Zomerkamp naar Frankrijk wordt aangeboden van 4 t/m zondag 13 augustus. Het is een 10-daagse surfvakantie waarbij je vrijdag met de bus vertrekt en zondag weer terugkomt in Nederland.

 

Video

Boek nu

Als je geen boekingsformulier ziet, klik dan hier om die te openen.

Kaart