Surf-vakanties.nl

Zomerkamp 12-15 jaar | Vlieland

Algemene info

Zomerkamp Nederland 12-15 jaar

Voor het leukste Surfcamp van Nederland kom je naar Vlieland!

Dit eiland bezit alles om jou een topvakantie te bezorgen. Je krijgt elke dag surfles van onze gecertificeerde instructeurs en aan het eind van de week ben je een echte surf pro. Naast surfen gaan we ook veel andere leuke activiteiten doen zoals powerkiten, SUP’en, dropping, Surf Movie Night, Mini-Golf toernooi en op Surftrip naar West-Vlieland.

Toplocatie

Vlieland wordt ook wel het Hawaii van Nederland genoemd en dit komt niet alleen door de ongekende schoonheid van het eiland. Je vindt hier namelijk de mooiste golven van de Noord-Europese kust! Ons Surfcamp bevindt zich op kampeerterrein Stortemelk en is slechts een duinovergang verwijderd van de Noordzee.

Wat is inbegrepen?

  • Elke dag surfles van gecertificeerde instructeurs
  • 3 maaltijden per dag
  • Verblijf op ons Surfcamp
  • Alle activiteiten
  • Boot tickets van en naar Vlieland
  • Gebruik van boards & wetsuits
  • optredens en entertainment in Poppudium De Bolder

Waarom wij?

Wij laten je zien dat een surfcamp in Nederland leuker kan zijn dan een surfcamp in Frankrijk. Onze ervaren begeleiders en instructeurs zorgen er voor dat dit de leukste vakantie van je leven gaat worden en dat je met leuke nieuwe vrienden en een goede set surfskills weer richting huis gaat.

Data

Wanneer wordt het Zomerkamp georganiseerd?

Het zomerkamp is een 6-daagse surfvakantie van zondag t/m vrijdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen.

Week 28 9 – 14 juli
Week 29 16 – 21 juli
Week 30 23 – 28 juli
Week 31 30 juli – 4 aug
 Week 32 6 – 11 aug
 Week 33 13 – 18 aug
 Week 34 20 – 25 aug
Week 35 26 – 31 aug

 

Kosten

Wat zijn de kosten voor dit te gekke Surfcamp?

De prijs voor het Zomerkamp is €495,-. Dit is inclusief elke dag surfles, gebruik van surfboard en wetsuit, boottickets, slaapplek op de camping, drie maaltijden per dag en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

Video

Boek nu

Als je geen boekingsformulier ziet, klik dan hier om die te openen.

Surfchool Vlieland